Miért a mozaikkép?

Számtalan érvet tudunk felsorakoztatni a mozaikkép, mint ajándék mellett, azonban sok tényezőtől függ, hogy miért érdemes épp ezt az ajándékot választani. Többek között az ajándékozás alkalmától is, ezért összeszedtünk három olyan alkalmat, amelyekre nagyon jó választás a mozaikkép, mint ajándék:

Nászajándék

Mekkora ötlet, hogy egy közös élet kezdetén az ifjú pár elsőként a saját mozaikképét teheti az otthonába, melynek képeit saját fotóik és a barátok életdarabkái alkotják.

Búcsúztató

Szomorú pillanat egy kolléga búcsúzása. Talán enyhíteni fogja egy kép melyben az elmúlt időszak szeretett emlékei vannak belesűrítve.

Születésnap

Az évfordulók mérföldkövek, melyek elgondolkodtatnak, összegzésre, emlékezésre késztetnek. Ehhez nem lehet nagyobb segítség egy mozaikkép

A mozaikképről általánosságban elmondható,

hogy nem csupán praktikus ajándék, de kifejezi az ajándékozók közötti összetartozást is, hiszen a legtöbb esetben a mozaikot alkotó kis képek egy család, kollégák, vagy baráti társaságok közös emlékeit őrzik.
A legfontosabb érv a mozaikkép mellett, hogy maradandó ajándék hiszen jó esetben a megajándékozott otthona falára kerül, ahol ezentúl barátai, családtagjai szeme előtt lesz. Visszajelzéseink – és saját tapasztalataink – alapján bátran állíthatjuk, hogy mindenki megcsodálja akárhányszor belép majd a szobába.

A mozaikkép nem egy doboz bonbon, vagy egy palack bor ami (bár kitűnő ajándék) előbb-utóbb elfogy. A mozaikkép egy maradandó érték annak is aki kapja, és annak – azoknak – is aki(k) adják.

Ha bármilyen, mozaikképel kapcsolatos kérdésed van, kattints ide!

Itt olvashatsz arról, mit mondanak rólunk mások.