Rólunk mondták

A megrendelés zökkenőmentes volt. Nem kellett rögtön döntenem, e-mailen kaptam vázlatot, így előre tudtam milyen lesz. Telefonon is meg tudtuk beszélni, ami engem érdekelt.

Barangoltam az interneten és ajándékötletek után kutattam. Mivel a hagyományos, klasszikus családban hiszek/hiszünk, olyan meglepetést szerettem volna ami az otthonunk dísze is lehetne, illetve ha ránézünk, cinkosan egymásra mosolyogva tudnánk: na, ez valóban a Mi kis életünk.
Ilyen a Mozaikkép! Boldog vagyok, hogy rátaláltam!

A férjem napokig elérzékenyült ha ránézett. A család és a barátok irigykedve állnak meg előtte! Sajnálják, hogy nem Ők találták ezt a remek ajándékot. A nappalink dísze lett egy életre. Köszönöm!

Nádudvari Anna


A mozaikképre egy nyugdíjba menő kollégánk megajándékozása céljából volt szükségem.
Egy ötletelés folyamán merült fel, és az interneten utánanézve rádöbbentem, hogy ez a mi esetünkben az ideális ajándék. Egyszerre személyes, ugyanakkor kollektív ajándék is, hiszen minden kollégánk, minden velünk töltött esemény valamilyen szinten (a kis képeken) megjelenik rajta.
A kollégánk a búcsúztatón meglehetősen elérzékenyült, hiszen a szükséges számú képet titokban gyűjtöttük össze, így ő valamilyen szokványos, személytelen ajándékra gondolt csak. Bekereteztette és azóta is ott lóg a lakásának a falán.

Veres Zoltán


Cégünk 10 éves születésnapját ünnepelte.
Rendezvény- és Sportmarketinggel foglalkozunk, így szerettem volna a 10 év élményeit fotókba tömörítve feleleveníteni. Ezért jutott eszembe a mozaikkép, mert ott minden pillanatnak nyoma marad és örömmel nézegetjük az apró részletekből összetevődő egészet!
A kép, máig irodánk dísze, sőt velünk együtt a Sztár Sportban is megjelent!

Veréb Evelin


Sok fejtörést okozott számunkra egy egyedi, különleges, emlékezetes ajándék ötlete.
Célunk az volt, hogy pénzben nem kifejezhető emléket adhassunk szeretteinknek. Ez nagyszerűen sikerült. A sok apró képből összeállított család-mozaik meghatódást, örömet okozott és egyben nagy sikert aratott. Jó volt látni az ifjú pár pásztázó szemeit, amikor az apró mozaik életképek százaiból próbálták felidézni korábbi emlékeiket.
Örömmel ajánljuk nagyszerű ajándéknak a mozaikkép ötletét, a hatás előre garantált…

Enikő & Tamás


Ha bármilyen, mozaikképel kapcsolatos kérdésed van, kattints ide!