Miért a mozaikkép? 2018-03-16T17:44:42+00:00
mozaik a nappaliban

Miért a mozaikkép?

Számtalan érvet tudunk felsorakoztatni a mozaikkép, mint ajándék mellett, azonban sok tényezőtől függ, hogy miért érdemes épp ezt az ajándékot választania. Többek között az ajándékozás alkalmától is, ezért összeszedtünk három olyan alkalmat, amelyekre nagyon jó választás a mozaikkép, mint ajándék:

Esküvő, nászajándék
Búcsúztató ajándék
Születésnap/Évforduló

A mozaikképről általánosságban elmondható, hogy nem csupán praktikus ajándék, de kifejezi az ajándékozók közötti összetartozást is, hiszen a legtöbb esetben a mozaikot alkotó kis képek egy család, kollégák, vagy baráti társaságok közös emlékeit őrzik.

A legfontosabb érv a mozaikkép mellett, hogy maradandó ajándék – legyen szó nászajándékról, búcsúztató ajándékról, vagy jeles évfordulóról – hiszen jó esetben a megajándékozott otthona falára kerül, ahol ezentúl barátai, családtagjai szeme előtt lesz. Visszajelzéseink – és saját tapasztalataink – alapján bátran állíthatjuk, hogy mindenki megcsodálja akárhányszor belép majd a szobába.

A mozaikkép nem egy doboz bonbon, vagy egy értékes palack bor ami (bár kitűnő ajándék) előbb-utóbb elfogy. A mozaikkép egy maradandó érték annak is aki kapja, és annak – azoknak – is aki(k) adják.

Én is szeretnék mozaikképet!
Hogyan készül a mozaikkép?