Tripla garancia 2018-03-16T17:44:43+00:00
fali ajándék

Miért érdemes tőlünk rendelnie mozaikképét? Mert háromszoros garanciánkkal biztosítjuk afelől, hogy jól választ. Ön biztonságban érezheti magát, a megajándékozott személy pedig garantáltan örülni fog a mozaikképnek, élvezni fogja nappalija falán nap, mint nap.

Saját magának készíttet mozaikképet? Akkor Önnek mind a két szempontból nagyon fontos a tripla garanciánk.

Tripla garancia

Garantáljuk, hogy MINDEN összetevő-kép élvezhető lesz a nagyképben, hiszen manuálisan kezeljük a képeket és ügyelünk arra, hogy nyomtatáskor a megfelelő méretben, felbontásban helyezzük el őket a „nagy egészben”. Ezen kívül valamennyi kis kép megfelelő tájolással (mindegyik fekvő, ezért az álló képeket meg kell vágni) kerül fel a mozaikképre. A képeken nem lesznek „fej nélküli”, vagy „félbevágott” családtagok, szereplők – ez azoknak a mozaikképeknek a sajátja, amelyeket automatizáltan, kizárólag szoftverrel állítanak elő.

Garantáljuk, hogy a mozaikkép (főkép) minősége élvezhető lesz a kinyomtatott méretben. Előzetesen ellenőrizzük a kép felbontását, “színességét” és alkalmasságát. Szükség esetén tanácsot adunk a főkép kiválasztásához a rendelkezésre álló képekből. Ha nincs megfelelő kép, az alapkép több fotóból is összerakható. Ezt a tanácsadást és képretusálást díjmentesen nyújtjuk Önnek, mert nekünk fontos, hogy a munkánk eredménye élvezhető legyen.

Garantáljuk, hogy Ön jól választott! Előre megmutatjuk, hogy a kiválasztott kép, és a mozaik elemei hogyan fognak összeállni egy nagy mozaikképpé! Egyedülálló módon Ön akár 5 különböző mintaképből választhatja ki a végleges mozaikképét, még a megrendelés előtt, így teljesen biztos lehet a döntésében.

 

Ha több információt szeretne a mozaikképek készítéséről, kattintson a „Hogyan készül?” gombra, vagy hívjon bennünket telefonon. Ha szeretne otthonába egy mozaikképet, vagy megajándékozna vele valakit, válassza az „Én is szeretnék mozaikképet!” lehetőséget alább:

Én is szeretnék mozaikképet!
Hogyan készül?